История в пастел

История в пастел

Винаги сме обичали рисуването, а пастелите са сред любимите ни материали. Затова се развихрихме максимално върху бялото платно на този светъл и просторен дом, създавайки усещане за фина живопис в пастелни краски. Разнообразно осветление, много естествена светлина, лекота и стил - избрахме всичко това в комбинация, за да превърнем този апартамент в многопластово изживяване за всички сетива. Разполагайте се, защото сте си у дома!

Винтидж шик в града

Винтидж шик в града

Градският начин на живот не е за всеки, но пък има и такива, които не могат без шума на моторите, врявата по улиците и забързания ход на делника. Понякога има стрес и нерви, но възможностите са безкрайни, а насладата от вечерния градски коктейл в любимия бар след дълъг работен ден, просто няма равна. Можем да отидем и на кино или да се отпуснем на дивана и да поръчаме храна. Ето защо е важна и атмосферата вкъщи, но какво всъщност отива на един градски дом? Много и различни неща ще кажете вие, а ние ще се съгласим, защото той може да е едновременно ултрамодерен и минималистичен, леко ексцентричен или мега динамичен, но може и да е яко винтидж.

Нощем с белите коне

Нощем с белите коне

Досущ като в литературата, интериорът може да създава многоизмерни светове и усещания, да пресъздава мечти и копнежи и да носи радост и комфорт на душата. Днес ще ви представим един футуристичен и стилен двустаен апартамент с интересни акценти и възможности за още персонализация по избор. Може да се използват и различни текстури като вълна, кожа или метал, за да се добави разнообразие.

Малка къща в прерията

Малка къща в прерията

Вдъхновяващ интериор на малка къща, може би не точно в прерията, но с подобно усещане, създадохме за наш скъп клиент. Заложихме на земните тонове и добавихме винтидж елементи с характер, които придават индивидуалност и собствен почерк на интериора. Поиграхме си с детайлите и тоновете, за да вдъхнем истински уют и топлина на дома, залагайки на умереност и стил в цялостната концепция.

Щастие в облаците

Щастие в облаците

Вдигни високо глава и погледни нагоре към облаците. Кажи какво виждаш? Ние видяхме изключителните възможности на едно пространство, което да превърнем в дом на щастието и радостта от живота не къде да е, а точно там - в облаците. Днес ще ви разведем из една специална къща, плод на много усилия и желание през годините, където накрая удобно се настанява есенцията на живота в лицето на любовта и спокойствието пред семейното огнище, а то самото е модерна и стилна камина с гледка към безкрая.

В преследване на уюта

В преследване на уюта

Много хора предпочитат последните етажи и мансардните апартаменти, но други се притесняват от нестандартните им форми и възможните подпокривни проблеми. Конкретно за този проект ни потърси младо семейство, което искаше да създаде максимална функционалност, съчетана с комфорт и уют, така че всички обитатели на дома да се чувстват щастливи под звездното небе.

Перфектното капучино съществува

Перфектното капучино съществува

Противно на много незапознати мнения капучиното не е просто кафе с повече мляко, а си е направо изкуство. Също като добрия дизайн. За да направите незабравимо като аромат и вкус капучино, трябва да сте добре запознати с тайните на магичната напитка. Ние, обаче, можем да ви запознаем само с тайните на професионалния интериорен дизайн и ще оставим капучиното на бариста майсторите. Представяме ви проект на двуетажна къща, поразително напомняща ни нюансите на доброто капучино.

В какво се превръщат мечтите

В какво се превръщат мечтите

В един съвременен тристаен апартамент срещнахме възгледите на семейството за домашен уют, стил и красота с умелата работа на нашите дизайнери и мечтите на всички се превърнаха в смел, цветен и вълнуващ проект с душа. Нашата обиколка из жилището този път ще стартира от най-важното пространство, където големите мечтатели полагат основите на светлото бъдеще и изпълват дните на дома със глъчка, смях и смисъл. Полетът на детското въображение не познава ограничения и често пъти обича да се придвижва със самолет или пък с катерене. Помислихме по въпроса старателно и интериорът на споделената детска стая започна да се нарежда.

Всеки дом пази своето скрито съкровище

Всеки дом пази своето скрито съкровище

Казват, че в морето има риба, а ние казваме, че във всеки дом има скрито съкровище. В този цветен апартамент нашите дизайнери решиха да го скрият във вълшебен сандък насред дневната. Така се завъртя и цялостната концепция за проекта на интериора - като за малко щур и много различен модерен дом.