Градски номади

Градски номади

В сърцето на града има от всичко по малко и за всекиго по нещо. Докато съвременните градски номади обикалят света и сменят офисната обстановка всеки ден, ние създадохме подходящ за тях дом в градска среда, който да ги чака след всяко завръщане. Микс от натурални цветове, текстури и дизайнерски мебелни решения в класически двустаен апартамент, разположен в морската ни столица.

През розови очила

През розови очила

Пищен, разточителен, елегантен и обгърнат в розово. Този дом беше нашето креативно предизвикателство, което ни върна в приказките и ни позволи да помечтаем за малко повече живот в розово. Принцесите не са само в приказките, напротив, вече са еманципирани градски дами с мнение, стил и характер. Такъв е и техният дом. Богат и изобилен, обгърнат в лукс и класа. Сложете розовите очила и да се разходим заедно.

Свят на комфорта

Свят на комфорта

Всяко решение за интериора на дома трябва да е добре обмислено и да води към общата реализация на хармония и уют за всички обитатели и гости. Малките детайли правят голямата разлика и ние винаги се стараем да им отделим нужното внимание. Представяме ви един разчупен апартамент с три спални и споделено пространство на дневния тракт и кухнята. Миксирахме бялото с кремави и земни тонове и добавихме нежно синьо за повече изтънченост и свежест.

Джонатан Ливингстън Чайката

Джонатан Ливингстън Чайката

Днес ще ви представим един интериорен проект, вдъхновен от романа на големия писател Ричард Бах. Обичаме свободата и простора на хоризонта, а когато ги инкорпорираме в интериора, усещането е за полет и свобода. Така реализирахме и въпросния дневен тракт, а полилеите превърнахме в крилата на смелия мечтател Джонатан Ливингстън.

Стилът и градът

Стилът и градът

Този път обаче не става дума за столицата, а за любимия ни град под тепетата - Пловдив. Бутнахме една-две стени и изпълнихме мисията за индустриален, модерен и свръх функционален дом от едно общо помещение, което да обслужва нуждите на офиса и дома в максимална степен, а за черешка на тортата - проектирахме и феноменална градска тераса с гледка, готова за парти с приятели. Градът определено се е променил през последното десетилетие, но с наша помощ - промяната наистина му отива.

История в пастел

История в пастел

Винаги сме обичали рисуването, а пастелите са сред любимите ни материали. Затова се развихрихме максимално върху бялото платно на този светъл и просторен дом, създавайки усещане за фина живопис в пастелни краски. Разнообразно осветление, много естествена светлина, лекота и стил - избрахме всичко това в комбинация, за да превърнем този апартамент в многопластово изживяване за всички сетива. Разполагайте се, защото сте си у дома!

Винтидж шик в града

Винтидж шик в града

Градският начин на живот не е за всеки, но пък има и такива, които не могат без шума на моторите, врявата по улиците и забързания ход на делника. Понякога има стрес и нерви, но възможностите са безкрайни, а насладата от вечерния градски коктейл в любимия бар след дълъг работен ден, просто няма равна. Можем да отидем и на кино или да се отпуснем на дивана и да поръчаме храна. Ето защо е важна и атмосферата вкъщи, но какво всъщност отива на един градски дом? Много и различни неща ще кажете вие, а ние ще се съгласим, защото той може да е едновременно ултрамодерен и минималистичен, леко ексцентричен или мега динамичен, но може и да е яко винтидж.

Нощем с белите коне

Нощем с белите коне

Досущ като в литературата, интериорът може да създава многоизмерни светове и усещания, да пресъздава мечти и копнежи и да носи радост и комфорт на душата. Днес ще ви представим един футуристичен и стилен двустаен апартамент с интересни акценти и възможности за още персонализация по избор. Може да се използват и различни текстури като вълна, кожа или метал, за да се добави разнообразие.

Малка къща в прерията

Малка къща в прерията

Вдъхновяващ интериор на малка къща, може би не точно в прерията, но с подобно усещане, създадохме за наш скъп клиент. Заложихме на земните тонове и добавихме винтидж елементи с характер, които придават индивидуалност и собствен почерк на интериора. Поиграхме си с детайлите и тоновете, за да вдъхнем истински уют и топлина на дома, залагайки на умереност и стил в цялостната концепция.