Модерен дизайн на бар

Модерен дизайн на бар

Задачата ни беше да изготвим проект за изграждане на бар в рамките на вътрешното пространство на един от големите столични търговски центрове. Целта на създателите на бара е да предложат на своите клиенти свежи и здравословни напитки и храни, каквито съвременните хора все по-рядко консумират в своето всекидневие. Направихме опит да претворим тази цел в дизайна на заведението.

Интериор на стоматологична клиника

Интериор на стоматологична клиника

Представяме ви интериорния дизайн, който сътворихме за стоматологична клиника. Да можежеш да се отличиш сред конкурентите си, понякога е не само въпрос на добра работа и предлагане на коректна услуга, но и на добра визия и интериор, с който да накараш клиента да се чувства комфортно

Да дадеш лице на бизнеса си

Да дадеш лице на бизнеса си

Когато се захванеш с бизнес, трябва да си наясно, че визията на това, което предлагаш за пред клиента е много важна. Разбирайки това с нас се свързаха клиенти, които искаха да направят стилен интериор на магазина, който ще отваря врати в голям МОЛ

Модерен интериор на офис

Модерен интериор на офис

Един от основните фактори за успешния интериорен дизайн е усвояването на светлината по възможно най-добрия начин. До голяма степен тя е отговорна за усещането и атмосферата във всяко едно помещение. А настоящия ни проект е истинско удоволствие – светлината извира отвсякъде.

Интериор и обзавеждане в офиса

Интериор и обзавеждане в офиса

Офисът е до голяма степен лицето на една фирма. За да създадете добро първо впечатление трябва да обърнете внимание на този факт и да се постараете да създадете приветливо и луксозно място за работа. Освен всичко друго, вие и колегите ви ще се чувствате по-добре в него.

Интериор за хотели и ресторанти

Интериор за хотели и ресторанти

При дизайна на хотели и ресторанти могат да бъдат видени едни от най-интересните интериорни решения. И това не е случайно – там интериора печели пари. Там обстановката и атмосферата продават.

Приказка за два свята, за трима братя и една златна ябълка.

Приказка за два свята, за трима братя и една златна ябълка.

Сблъсък, пречупване, удар, разцепване. Сблъсъкът е действие, при което две тела си взаимодействат и на всяка от силите действа същата по големина, но обратна по посока друга сила. А какво би станало ако се сблъскат два свята? Какво би се получили и какво би произлязло? Ще ви разкажем приказка за два свята, за трима братя и една златна ябълка.

Когато природата се променя около нас

Когато природата се променя около нас

Когато природата се променя около нас и ние се променяме заедно с нея. Независимо дали го искаме или не времето, влияе на настроенията ни. Меним си и настроението, меним си и плановете в зависимост дали е горещ и безгрижен слънчев ден или навъсено сиво небе се изсипва върху нас.